شيكا خليل
عدد المساهمات : 10008 نقاط : 30030 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/06/2013
| موضوع: طريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint الخميس يوليو 04, 2013 2:39 pm | |
|
طريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint
طريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint شوربات2013 طريقة عمل شوربة الجزر والبرتقال شوربة سريعة التحضير للي تبغى تنحف شوربة الجزر والبرتقال للرجيم ، وصفات شوربة للرجيم 2013
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] طريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint المكونات
ملعقة كبيرة من الزبدة 700g الجزر، مقشرة ومقطعة إلى شرائح رقيقة 1 بصلة كبيرة، مقطعة إلى شرائح رقيقة الثوم 1 فص كبير، مدقوقة ناعما رشة فلفل 125ML الطازج عصير البرتقال 2 ملعقة كبيرة نعناع طازج مفروم فرما ناعما كريم مزدوج،- اختياري طريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint طريقة
تذوب الزبدة برفق في قدر متوسطة الحجم ثم يضاف الجزر والبصل والثوم. تغطية مع غطاء وترك على نار هادئة، (حوالي 12 دقيقة). ورش قليلا من الملح
صفي الخضروات من خلال غربال . نحتفظ السائل. نقل الخضروات إلى خلاط.امزجهم ، ثم اضف السائل عطريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint صير البرتقال وزين بالنعناع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
Melt the butter gently in a medium saucepan then add the carrots, onion and garlic. Cover with a lid and leave over a low heat, stirring occasionally, until the vegetables have softened but not coloured (about 12 minutes). Pour in the stock and sprinkle in a little salt (if using a cube, hold back on the salt and adjust it at the end). Bring to the boil and simmer, partially covered, for 20-30 minutes or until the vegetables are very soft. Take off the heat and leave to cool for a few minutes. Strain the vegetables through a sieve set over a bowl. Reserve the liquid. Transfer the vegetables to a food processor or blender. Process until smooth, adding enough of the strained liquid to make the mixture turn easily in the machine. Set the sieve over the cleaned pan and push the puréed vegetables through (this step is not essential but gives the soup a very smooth finish). Pour in the liquid and stir well to blend. Tip in the orange juice and mint and gently reheat the soup. Stir and taste to see if more salt is needed, then pour into warmed bowls. If you like the idea of the cream, drizzle a little over the top. طريقة عمل شوربة البرتقال والجزر والنعناع ، شوربة للرجيم 2013 ، Orange, carrot & mint Ingredients
large knob of butter 700g carrots , peeled and thinly sliced 1 large [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] , thinly sliced 1 large [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] , crushed
1l light vegetable stock 125ml freshly squeezed orange juice 2 tbsp finely chopped fresh mint double cream , for drizzling - optional | |
|
Gta_Cena95
عدد المساهمات : 464 نقاط : 464 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 28/06/2013
| |