شيكا خليل
عدد المساهمات : 10008 نقاط : 30030 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/06/2013
| موضوع: البروانيز بالشوكولاتة الشيبس & اصابع البروانيز وبارفيه البروانيز من مطبخي ان شاء الله الأربعاء يونيو 26, 2013 3:50 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا الى يوم الدين ازيكوا يااحلى اخوات في الله يارب تكونوا كلكوا في أتم صحة وأحسن حال ان شاء الله من كام يوم عملت بروانيز وحبيت اشارككم بيها وتقولولي رايكم يااحلى اخوات ان شاء الله وعملت نوعين بروانيز نوع عادي بالشوكولاتة الشيبسي وموفر جداااااا وصينية تانية عملت منها اصابع وبارفيه عشان نغير من البروانيز اننا دايما بناكلها بصوص شوكولاتة وبتعمل كمية كبيرة اوووي بأمر الله بسم الله صور التقديم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بسم الله نبدأ مقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بالشوكولاتة الشيبسي كوب دقيق منخول مع 1/4 كوب كاكاو ونص معلقة كبيرة بكينج بودر كوب وربع سكر -3/4 كوب شوكولاتة - 4 ملاعق زبدة بسس 1/4 كوب قشطة - 3 بيضات 1/2 معلقة صغيرة ملح - فانيلا 4 ملاعق شوكولاتة شيبسي او شوكولاتة مقطعة صغير للوجه ( اختياري) الطريقة في 5 دقايق ان شاء الله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] نخفق البيض والسكر بالمضرب او بالخلاط بتاع الطماطم عشان ينفشوا ونصبهم في بولة زي كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وفي كسرولة نحط القشطة والزبدة والشوكولاتة وعالنار يسيحوا مع بعض [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ولما تهدى حرارتهم دقيقتين كده نصبهم على البيض والسكر ونخفق بسرعة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وآخر شيء الدقيق والكاكاو البكينج بودر وكده خلااااااص خلصت الحمد لله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ودي الصينية اللي حطيت فيها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وصبيتها فيها وحطيت عليها شوكولاتة شيبسي معلقتين بس قلبتهم مع دقيق وبعدها نفضت من عليهم الدقيق بالمنخل ووزعتهم عالوش ودي مش اساسي بس اختكم من عشاق الشوكولاتة الشيبسي ودخلتها فرن مسخن على حرارة 160 لـــ 170 متوسطة يعني لهادية زي الكيك بالضبط عشان لو حرارة عالية تهبط بعيييد الشر ان شاء الله واخدت حوالي 25 دقيقة بسسس بفضل الله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] والحمد لله نورتنا بعد ماطلعت من الفرن وعلى وشها الشوكولاتة الشيبسي وااستغليت الفرصة وقسمتها لمربعات لـــ 20 واحدة وفي واحدة شليتها عالجنب آهي عشان آكلها مكافآآآة ليا ههههههه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعدين عيني وقعت على واحدة من الوسط قلت مافيش غيرك انتي ياحلوة مليانة شوكولاتة شيبسي ومتغذية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وحبيت اصورها من جوه طرية ومليانة شوكولاتة بفضل الله ودلوقتي بأه صور التقديم بسم الله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وده طبق سيبته عادي بدون صوص عشان يتشرب معاه كوباية حليب وقلبكم يطيب ان شاء الله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وصوص الشوكولاتة نازل عليها بيدلع | |
|
b i g boss
عدد المساهمات : 159 نقاط : 159 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 26/06/2013
| موضوع: _da3m_10 الأربعاء يونيو 26, 2013 4:54 pm | |
| كل الشكر والامتنان على روعهـ بوحـكـ .. وروعهـ مانــثرت .. وجماليهـ طرحكـ.. دائما متميز في الانتقاءسلمت يالغالي على روعه طرحك نترقب المزيد من جديدك الرائعدمت ودام لنا روعه مواضيعك | |
|
Zino
عدد المساهمات : 1516 نقاط : 1516 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 20/05/2012
| |