شيكا خليل
عدد المساهمات : 10008 نقاط : 30030 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/06/2013
| موضوع: قطااار السيرك >>> تورتتي الفائزة بالمركز الاول في مسابقة (( الحلو ايه النهارده ؟)) الأربعاء يونيو 26, 2013 3:34 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم و رحمة الله و بركاته يا بنات .. حبايب قلبي اللي صوتوا او مصوتوش ( ربنا م يجيب صويت ياختي !!) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] دي مش صعبه ولا اي تورته تانيه من اللي عملتهم قبلها على فكره , لكنهم بياخدوا وقت ولو قلتلكم انها اخدت مني 3 ايام ممكن متصدقونيش , لكن التجهيزات لازم تاخد وقتها و الاشكال لازم تنشف علشان اعرف اركبها .. كمان الحكايه محتاجه طولة بال شويه و صبر .. الاشكال دي متعلمتهاش من حد معين , انا عجبتني عجينة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و اللامعقول اللي ممكن تعمله , و شغلي ده يعتبر محدود جدا بالنسبه لامكانيات الفندان .. دورت على النت و اتفرجت و جربت اشتغل ب ايدي , يعني الموضوع كله اجتهادات .. انا دارسه تصميم و بحب الرسم لكن مش شيف حلويات متخصص .. بقول الكلام ده علشان متفتكروش ان الموضوع مستحيل .. .. فكرة التورتة دي مش من اختراعي .. انا شفتها زمان و عجبتني فكرة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] , لكنها متنفذة على النت ب اكتر من شكل .. بصوا بقى انا مش هتكلم كتير ,, بس هعوضهالكم صور .. مش كده احسن ؟؟؟.. ايوه احسن انا عارفه , معاكم 38 صوره ياللا عيشوا .. اولا التورتة .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الطريقه بقى , مش هتختلف , كيك اسفنجي من اي صنف او لون و زي م يعجب حضرتك .. الحشو بقى انا عملته بمزاج و كان طعمه بجد روعه و مميز .. الحشو كان نوعين .. جناش الشيكولاته : 300 جم شيكولاته و 150 كريمه و على جمام ميه او الميكروييف لحد ما يسيح ... بس كده ,, صعبه دي ؟؟ بعدها هتسيبيه متغطي ببلاستك ف الثلاجه و لما يبرد تمام تديه ضربتين بالمضرب و هيبقى حشوة جناش تجنن .. ده الجناش جاهز للحشو. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] دي الحشوه التانيه , كريمة زبده الجبنه .. او زبدة كريمة الجبنه او جبنة كريمة الزبده اللي يريحكم ,, بس هي فيها : 300 جم جبنه كريمه و 4 ملاعق كبار زبده و 2 ملعقه كريمه لباني ,, بس كده و تضربيها بالمضرب لحد ما تتجانس مع بعض . هنا انا اضفت روح الفراوله و لون روز كده ,, و لذيذة جدا شبه الايس كريم , جربوها .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الخطوات بقى اللي انتوا حفظتوها .. هنغطي الكيك بكريمة الزبده مره و بعدين الثلاجه و مره تانيه و يتغطى بالفندان .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] انا كنت عايزه قطار ب ثلاث عربات , واحده رئيسية و اثنين عاديين ,, ف عملت اتنين كيك , و اللي فضل بعد التقسيم عملت بيه الاجزاء دي اللي تخلي الكيك شبه القطار , و لزقتها بكريمة الزبده ف الكيك و غطيته كريمه مرتين كالعاده و بعدين غطيته فندان .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بعض المقتطفات من ورشة العمل بتاعتي , و لولا اني وحدى و ايدي دايما مشغوله و مش نضيفه كنت صورت اكتر , اعذروني .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] دي كرتونة عاديه قطعتها حسب المقاس اللي عايزاه و غطيتها بورق اسود و عملت سكة القطار بورق اصفر .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ياللا بقى اتفرجوا و مش هقاطعكوا .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الكرات اللي بين كلاب البحر دول ملضومين ف سلك جامد بس قابل للثني و مطلي بلاستيك , ممكن تلاقوه عند اي كهربائي بسهوله , و دي حتة سلك لاقيتها عندي ف البيت بالصدفه ف شيلتها لوقت عوزه و اهي نفعت .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] يتبع .... | |
|
b i g boss
عدد المساهمات : 159 نقاط : 159 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 26/06/2013
| |