طلاب العرب Arab students
أهلا وسهلا بك ضيفنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمــات، بالضغط هنا كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.




 

 انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
شيكا خليل

شيكا خليل


عدد المساهمات : 10008
نقاط : 30030
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 25/06/2013

انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو Empty
مُساهمةموضوع: انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو   انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو Icon_minitimeالأربعاء يونيو 26, 2013 3:51 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ازيكم يا فتاتيك

انا حابه بس اتأسفلكوا لان فتوكات كتير بعتولى على الخاص وعملولى كومنت فى موضوعى دا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وانا مقدرش البى طلابتهم

عشان كدا قررت هنزلكم الطريقه ولو بالكتابه مبدئيا على ما اقدر اعملهم بالتفصيل الممل

اولا البرفيترول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بصوا يا جماعه دى طريقة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] عموما سواء حلو او حادق

المقادير ككوباية مايه مع زره ملح مع معلقه صغيره سكر مع ربع كوباية سمنه او زبده وعلى النار اول لما تغلى

ننزل عليها بكوباية دقيق ونقلب نقلب لما تلم من الجوانب خالص وتبقى كتله واحده

نجيب بوله ونضرب فيها 4 بيض مع 4 كيس فانيلا

لما العجينه تهدى نبدأ نحط البيض واحده واحده ونقلب لما نخلص كمية البيض كلها

نجيب معلقتين صغيرين ونعمل كور كور بس صغنونه عشان بتنفش فى الفرن وتكبر اوى

وبعد ما نرصهم فى صينيه بعيد عن بعض

ندخلها الفرن

اللى اهم بقى من العجينه ازاى تسويها لانك لو سويتيها وحش هتبووووووظ وكل تعبك هيروح

التسويه كالاتى :
نحطها فى فرن على الرف الوسطانى على درجه 200 لمدة 10 دقايق وبعدين نهدى النار على 180 لمدة 40 دقيقه وبعد ال 40 دقيقه نقفل ومنفتحش الفرن نهائيا

يا جماعه ممنوع فتح الفرن خلال التسويه او بعد التسويه

نقفل النار ونسيبها كمان 10 دقايق وبعدين نفتح الفرن

نطلعها بقى وعندنا هنا حل من اتنين:
يا نسقيها صوص شيكولاته وتبقى بروفتيرول حلو

او نحشيها جبنه فيتا وزتون وفلفل اخضر وجبنه رومى مبشوره زى ما عملت فى عيد ميلاد يويو ويبقى بروفيترول حادق



اللى بعده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] او المينى بيتزا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


المقادير كيلو دقيق عليه كوباية لبن بودره عليها فنجان زيت عليها معلقه كبيره بيكنج بودر ومعلقتين كبار خميره مدوبين فى مايه وسكر ونعجن بالمايه لما تبقى عجينه لينه وكل ما نعجن اكتر كل ما تطرى اكتر واكتر

نسيبها تخمر ساعتين وبعدين نشكلها وعلى الفرن وبس

اللى بعده

البسبوسه:

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


معملتش اى حاجه جيبت كيس بسبوسه جاهز وعملتها زى ما مكتوب عليها وبس


اللى بعده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

عباره عن كيك عادى هتعمليه سواء فانيلا او شيكولاته وبعدين تجيبى شوكه وتفتفتيه وبعدين تجيبى مضرب وفى طبق تخلطى نص كوباية زبده طريه وكوباية سكر بودره و8 حتت كيرى وبعدين لما يتجانسوا ناخد منهم ونعجن الكيك المفتت

نكور ونشيل فى الفريزر يمسكوا نفسهم وبعدين نعمل صوص شيكولاته وناخد الكور ننزلها فى الشيكولاته ونطلعها بسرعه وبعدين نرشق فيها خلة الاسنان ونرش فراسيل ملون وبس

التورته بقى هرسمها على ورق عشان اوضح طريقة التقطيع وانزلهالكوا ان شاء الله

ويارب اكون لبيت طلب كل اللى بعتولى وياريت ميزعلوش على التأحير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
b i g boss

b i g boss


عدد المساهمات : 159
نقاط : 159
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 26/06/2013

انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو Empty
مُساهمةموضوع: _da3m_16   انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو Icon_minitimeالأربعاء يونيو 26, 2013 5:02 pm

انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو 1209-100x80
تسلم الانامل الرقيقة والذوق الرفيع
الابداع والتميز من منارة هذا المنتدى
دائما اجد في مشاركاتك فائده
ودائما ارى في مواضيعك نظره ثاقبه
هنيئا ليس لك
بل لنا بك
انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو 1209-100x80
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
انا صاحبة الصور لموضوع دا....عملتوا عشانكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صاحبة سر رسول الله
» صاحبة السمو الأميره سحاب
» صاحبة الفضل في انتشار الحمية الفرنسية
» انا صاحبة موضوع ان اخويا خس بسبب زيت الزيتون جبتلكم صورته
» هل أنت من عشاق أبداعات الصور ..أليك 4 تشكيلات من الصور الابداعيه 2012 Creative . JPG

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كونتر سترايك | counter strike :: المتدى العام :: المنتدى المفتوح-
انتقل الى:  
الأعلانات النصية
أعلانات نصية
إعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلان
إعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلان
إعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلان
إعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلان
أعلانات الفريق
إعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلانإعــــــــــلان
 

© phpBB | التبليغ عن محتوى مخالف