شيكا خليل
عدد المساهمات : 10008 نقاط : 30030 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/06/2013
| موضوع: عيد ميلاد بنوتي لوجين الاول تعالو قولو كل سنة وهي طيبة الأربعاء يونيو 26, 2013 3:48 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وكل عام والدنيا كلها بخير بنوتي حبيبتي عيد ميلادها اليوم وانا عملتلها الحفلة انبارح بس كانت الحمد لله حلوة والتورت اللي عملتها عجبت الكل الحمد لله اصلي لسه برضه بتعلم ههههههههههههه تعالو اوريكو الصور وياااااااااارب تعجبكم دي التورتة الماستر وهي تورته بيضا والتانية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] جنب بعض وصورة بنوتي في التورتة البيضا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ودي بقة تورتة الفراشة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ودي بقى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] العروسة الشييييييييييييييييييك [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وده بقى طبق الجلاش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] طبق البسبوسة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وده ميني دوناتس على اشكال الحيونات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ده بقى طبق الكرواسون اللي ماكانش عاجبني بس الحمد لله انه جه على قد كده هههههههههه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] دي بقى صورة للسفرة انا ماكونتش مالياها علشان اعرف اتحرك بسهولة وارص اطباق التوزيع على العائلات براحتي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ودي بقى صورة بنوتي من واقع الحدث قولو ماشاء الله ربنا يخليها ويبارك فيها ويهديها ياااااااارب وتكون سبب في دخولي الجنة يااااااااااارب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] المقادير بقى والطريقة للتورت والمعجنات بالنسبة للتورت لصينية 32 2 كوب دقيق منخول + بيكنج بودر + 1/2 كوب نشا دول على بعضهم كده في طبق 8 بيضات مفصولة ويضرب البياض حتى يجمد ويضرب الصفار مع معلقه عصير وبشر ليمونه و2 و1/2 كوب سكر ناعم والفانيليا وننزل بعد كده بالدقيق واحده واحده مع حوالي 1/2 كوب ماء مغلي بعدين بنضع البياض واحده واحده لحد لما يخلص وننزل في الصينية على فرن متوسط الحراره ولما تخرج نقلبها للتورتة العروسة نص مقدار المقادير اللي فاتت ونفس الطريقة وفي صنية 24 تقريبا وعلى الفرن بالنسبة للمعجنات الدونتس نفس طريقة الشيف لطيفة او دلوعه وبجد كان تحفه وطعمه روعه وكمان الكرواسون بعجينة ال 10 دقايق وطريقة الشيف دلوعه بس للاسف زودت الفرد والعجن فيه من غير ما اسيبة يرتاح وده الغلط اللي فية الحمد لله اني عارفه ايه السبب ويارب الحاجه تعجبكو وعايزة بقى التقيييييييييييييييييم علشان تعبي ده مش بالساهل والله لسه تعبانه من الواقفه يومين علشان الحاجه الحلوة دي وماتنسوش تقولو لبنوتي وليا انا كمان كل سنة وهي وانا طيبين بمناسبة عيد ميلادنا هي 9/11 وانا 10/11 وشكرا جزيلا لكل اللي هيرد ويقيم كمان | |
|
b i g boss
عدد المساهمات : 159 نقاط : 159 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 26/06/2013
| |