شيكا خليل
عدد المساهمات : 10008 نقاط : 30030 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/06/2013
| موضوع: نفسى فى شعرية باللبن بس خايفة يبوظ الريجيم تعالى وانا اقولك الأحد يونيو 30, 2013 2:08 pm | |
| السلام عليكم يااحلى فتكوتات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وحشتونى اووووووووووووووووووى والله بحب اوووووووووووووى اقعد اتكلم معاكوا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بس ماتزهقوش منى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كلنا طبعا فى وقت الريجيم بنبقى عاملين كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبنبقى نفسنا فى حاجات كتير ولما نشوفها ومنقدرش ناكلها بنسح عياط [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] اشمعنى انا انا عاوزة من ده ديه حاجة تفقع المرارة بجد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] طب ايه رأيكوا ان احنا ممكن ناكل اى حاجة من غير مانحس بالذنب ولا نخاف نتخن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كل حاجة وليها بديل والبديل ده ممكن يساعد ان احنا نخس كمان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] يعنى مثلا لو نفسك فى بطاطس محمرة ممكن تاكليها بس ازاى بقى نقطع البطاطس صوابع عادى ونسلقها نص سوا وبعد كده نحطها فى الفرن عشان تحمر طب وربنا بيبقى طعمها جامد جدااااااااااااااا والبطاطس المسلوقة بتساعد فى انقاص الوزن ايه رأيكوا بقى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] اهى كل بقى ممكن بتغير بسيط فيها هانحافظ على نفسنا من التخن ربنا يخلصنا منه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] النهاردة انا هتكلم عن الشعرية باللبن وطريقتا اللى مش بتخن خالص باذن الله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] انتى كل اللى عليكى تيجيبى كبشتين من الشعرية بايدك وتحطيهم فى حلة تيفال وتحطيها على النار من غير زيت طبعا وتقلبى لحد ماتتحمر الشعرية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ولو معندكيش حلة تيفال ممكن تحطيها فى حلة عادية وتحمريها فى زيت زتون وده مفيش منه اااااااااااااااااااااى خوف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعد ماتتحمر تجيبى لبن خالى الدسم جهينة او المراعى دول جربتهم هايلين جدااااااااا او اى نوع تفضليه المهم يكون خالى الدسم وتشى بيه الشعرية طبعا اللبن بيبق اكتر من الشعرية نيجى بقى ياترى هانحليه ازاى طبعا السكر لالالالالالالالالالالالالالا والف لالالالالالالالالالالالالالا نجيب عسل نحل ونحليه بيه وطبعا نسيبهم على النار شوية لحد مالشعرية تستوى وبالهنا والشفا يافتكوتات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] سلام ياقمرات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] | |
|
adminmine Admin
عدد المساهمات : 760 نقاط : 766 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 28/03/2013 العمر : 35 الموقع : http://www.cstrike-world.net/
| موضوع: _da3m_19 الإثنين يوليو 01, 2013 9:37 am | |
| مأراوع قلمك حين يصول ويجول بين الكلمات تختار الحروف بكل أتقان .. تصيغ لنا من الأبداع سطور تُبهر كل من ينظر إليها .. دائمآانت متألق
| |
|