شيكا خليل
عدد المساهمات : 10008 نقاط : 30030 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/06/2013
| موضوع: في شم النسيم وصفات وكوكتيلات لحرق الدهون الأحد يونيو 30, 2013 1:18 pm | |
| النهارده هنسيب شوية الماسكات والوصفات، وهنقدّم لكم عصاير وكوكتيلات، بس مش هنبعد عن الرشاقة والجمال لأنها كلها عصاير حارقة للدهون.. تابعونا وجرّبوا معانا العصاير والكوكتيلات.. بس الأول هقول لكم على شوية خطوات ونصايح علشان نتّبعها في أكلنا ونحافظ على رشاقتنا وصحتنا، النصايح اللى هقولها لكم النهارده هتنفع للناس اللي بتعمل ريجيم، وكمان للناس اللي عندها كمية دهون بسيطة ومحتاجة تحرقها، علشان تحافظ على رشاقتها لكن الناس اللي أوزانهم زيادة أوي هيبقوا محتاجين نظام غذائي أكثر قوة والنصائح دي هتبقى وسائل مساعدة مع نظام الريجيم اللي هيتّبعوه.. - الليمون: طالما هنتكلم عن التخسيس، يبقى لازم نذكر الليمون وده لفايدته الكبيرة في التخسيس والرشاقة والجمال، لو شربنا كل يوم عصير ليمون دافي أو كوبايتين ميه ومتقطع فيها شرائح ليمون، لأن الليمون مفيد جدا وده اللي اكتشفوه الفراعنة من آلاف السنين، بس أحب أؤكد عليكم إن مهم جدا قبل ما نستخدم الليمون لازم نتأكد إن ماعندناش قرحة فى المعدة أو إن المعدة مش حساسة لأنها مش هتستحمل الليمون أو إن مفيش مشكلة في الهضم أو القولون، يعني قبل ما تجربوا وصفاتنا النهارده لازم تطمنوا عند دكتور الأول. -بذور البقدونس والكرفس: أول حاجة هنتكلم عليها هي بذور البقدونس والكرفس المجففة، وهما من الحاجات المهمة جدا في تسييح الدهون، وده بطريقة بسيطة، وهي إننا نخلط منهم كميات متساوية، وناخد من الكمية دى كل يوم ونغليها ويفضّل مانحطلهاش سكر أو لو حبينا ممكن نحط سكر بني أو عسل، ونشرب كوبايتين قبل الأكل بنصف ساعة أو ساعة، وممكن نشربهم في أي وقت ولكن يفضّل قبل الأكل، لأن من الصحي إن أي حاجة نحب نتناولها بعد الأكل سواء الشاي أو الفاكهة أو أي حاجة تكون بمسافة ساعتين على الأقل علشان المعدة تاخد وقتها في الهضم. - لبن الصويا: من الحاجات المهمة كمان علشان التخسيس وتسييح الدهون، هو لبن الصويا، وده من الحاجات اللي بتعمل رشاقة ومهم جدا نداوم عليه بعد سن الأربعين. بالإضافة إلى الزبادي سواء اللي معمول في البيت أو الزبادي البلدي العادي، وكمان البروكلي والكرفس مفيدين جدا للتخسيس، ولازم ندخلهم كتير في أكلنا. كوكتيل الكيوي والليمون المقادير: 2 ثمرة كيوي 1/ 2 كوب ميه عصير ليمونة ملعقة عسل الطريقة: هنضرب المكونات دي مع بعض، وده هيبقى طعمه مزز ولو عايزين تسكروه شوية، ممكن نضيف ملعقة عسل ونضربه مرة كمان، وتشربوه بالهنا والشفا. كوكتيل الجوافة والدوم المقادير: ثمرة جوافة 1/ 2 كوب ميه ملعقة عسل 1/ 2 كوب دوم مغلي مركز الطريقة: 1- هنضرب الجوافة مع الميه، ونخليها العصير سميك شوية، ونحط عليه العسل ونضربه مرة كمان ضربة خفيفة، وبعدين نصفيه. 2- نصب عصير الجوافة في الكاس وبعدين نصب عليه الدوم، هيدى شكل شيك أوي للكوكتيل. كوكتيل جوافة بالكركديه والورد المقادير: ثمرة جوافة 3 ملاعق كركديه مجفف ملعقة ورد مجفف ملعقة عسل الطريقة: 1- علشان نحصل على خليط الكركديه والورد فيه طريقتين، يا إما نغليهم مع بعض وده هيكون لأصحاب الضغط المنخفض، أو نسيبهم مدة منقوعين وده لأصحاب الضغط المرتفع. 2- هنصب عصير الجوافة في الكاس وبعدين نصبّ عليه منقوع الكركديه والورد. كوكتيل الكركديه بالصودا المقادير: منقوع الكركديه والورد 1/ 2 كوب صودا دايت الطريقة: هنحط في الكاس منقوع الكركديه والورد، وبعدين نصبّ عليه الصودا، وده مفيد للتخسيس لأنه مش بيحتوي على سكر. كوكتيل التفاح بالقرنفل المقادير: ثمرة تفاحة مسلوقة ذرة قرنفل 1/ 2 كوب ميه عصير 1/ 2 ليمونة الطريقة: هنضرب المكونات مع بعض في الخلاط، ونصفّيها ونحطّها في الكاس، ونرشّ عليها رشة قرنفل. | |
|
adminmine Admin
عدد المساهمات : 760 نقاط : 766 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 28/03/2013 العمر : 35 الموقع : http://www.cstrike-world.net/
| |